x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Barna: Dragnea nu mai are majoritate la Camera Deputaţilor

Barna: Dragnea nu mai are majoritate la Camera Deputaţilor

11 Mar 2019   •   16:02
Barna: Dragnea nu mai are majoritate la Camera Deputaţilor

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, luni, că lipsa sesiunii de vot final la Camera Deputaţilor este legată de faptul că nu ar mai exista o majoritate a PSD în acest for legislativ.

"În momentul de faţă, aparenţa, ca să nu vorbesc de o certitudine, este că Liviu Dragnea nu mai are majoritate la Camera Deputaţilor şi atunci o să vedem cât timp Parlamentul va funcţiona fără plen, fără şedinţă de vot final, pentru că este clar că îi este frică de orice iniţiativă care odată ajunsă la vot ar putea să pice şi, după cum arată cifrele şi dezbaterile interne, pare că spre această situaţie ne îndreptăm. E clar că această amânare a plenului ţine foarte mult de faptul că nu mai există o majoritate a PSD la Camera Deputaţilor", a declarat Barna, într-o conferinţă de presă susţinută la Parlament.

Camera Deputaţilor nu va avea şedinţă de vot final în această săptămână, astfel că votul asupra moţiunii simple pe Justiţie va fi amânat.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a modificat programul de lucru al deputaţilor, care, de obicei, prevedea o şedinţă de vot final miercuri, stabilind ca în zile următoare să activitatea să fie în comisii, potrivit unor surse parlamentare.

Conform acestora, decizia a fost luată în perspectiva în care proiectul bugetului de stat este retrimis de preşedintele Klaus Iohannis la Parlament şi urmează să fie adoptat într-o şedinţă comună a forului legislativ în această săptămână. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Dan Barna