x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu anunță că ar putea candida pentru Primăria Capitalei!

Băsescu anunță că ar putea candida pentru Primăria Capitalei!

07 Iul 2020   •   23:42
Băsescu anunță că ar putea candida pentru Primăria Capitalei!

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că, dacă lucrurile nu se vor clarifica pe partea dreaptă a politicii în privința candidaturii la Primăria Capitalei, el este dispus să își asume candidatura din partea PMP. „Nu o să îmi las partidul”, a spus Băsescu.

Băsescu a declarat că Victor Ponta nu are nicio șansă în fața Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, dacă PSD o va susține „onest” pe Firea.

„Nu cred că Victor Ponta va avea șanse în fața doamnei Firea, dacă va fi susținută onest de partid, pentru că PSD are un dar nemaipomenit să își lichideze liderii. O Firea care ar mai câștiga un mandat la Primăria Capitalei ar fi o mare amenințare pentru primul scaun al PSD-ului. Am trăit momente din astea, știu foarte bine care a fost propulsia unei astfel de victorii la Primăria Capitalei”, a spus Băsescu, la Digi 24.

Întrebat dacă va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, fostul președinte al României, care a fost și primar general, a spus că nu își va lăsa partidul.

„Dacă lucrurile nu se vor clarifica, nu o să îmi las partidul, pentru că poate fi un exercițiu dificil pentru PMP să candideze singur. Dacă voi fi nevoit să candidez, o să fac ce trebuie în politică”, a mai spus Băsescu.

Întrebat, în continuare, cât timp le mai dă celor de la PNL și USR „să se înțeleagă” în privința candidaturii la Primăria Capitalei și la primăriile de sector, fostul președinte a spus că nu va da ultimaturi, mai ales că este un om „destul de retras din viața partidului”.

„Dar nu mă dau în lături să fac ceea ce trebuie pentru partidul acesta, pentru PMP, care e o fostă aripă a PDL-ului, toți sunt foști pedeliști”, a mai spus Băsescu.

 

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu