x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu despre moartea lui Condrea: Serviciile nu merg la abordări de tip mafiot

Băsescu despre moartea lui Condrea: Serviciile nu merg la abordări de tip mafiot

25 Mai 2016   •   16:01
Băsescu despre moartea lui Condrea: Serviciile nu merg la abordări de tip mafiot

Președintele PMP, Traian Băsescu, a exclus miercuri posibilitatea ca serviciile secrete din România să fie implicate în moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, apreciind că acestea ''te pot compromite, te pot ajuta să ai un dosar, dar nu să meargă la abordări de tip mafiot''.

''Nu m-am pronunțat pe o problemă care pare importantă, în care serviciile sunt suspectate. Nu o să mă pronunț nici astăzi, pentru că sunt lucruri care mie îmi sunt neclare. Ce vă pot spune cu certitudine privind la speculații cine l-a omorât pe Dan Condrea? Exclus ca vreun serviciu românesc să se ocupe cu așa ceva. Exclus. Știu foarte bine cum lucrează serviciile. Ei te pot compromite, te pot ajuta să ai un dosar, dar nu să meargă la abordări de tip mafiot. Asta nu pot să cred'', a spus Băsescu.

El a arătat că acest caz este ''atât de grav'' încât o ''exprimare hazardată a unui fost președinte poate crea confuzii'', iar politicienii care încurajează speculațiile o fac din ''pasiunea de a te băga în treabă''.

''Este pasiunea de a te băga în treabă. Eu am foarte multe neclarități în momentul de față și de asta nu mă pronunț pe caz, nu exprim un punct de vedere, pentru că el este atât de grav încât cred că exprimarea hazardată a unui punct de vedere din partea unui fost președinte poate da niște confuzii extraordinare și de aceea mă abțin'', a spus Băsescu.

 

Agerpres

×
Subiecte în articol: traian basescu