x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu recunoaşte discuţia, dar... Omar Hayssam era membru PSD

Băsescu recunoaşte discuţia, dar... Omar Hayssam era membru PSD

23 Oct 2009   •   00:00

Traian Băsescu a declarat, despre publicarea stenogramei discuţiei din 2005 a lui Omar Hayssam cu generalul Constantin Degeratu, în care sirianul spunea că şeful statului i-a promis libertatea, că "se folosesc vorbe ale unui membru PSD", infractor, împotriva preşedintelui.



"Am văzut într-un ziar de astăzi şi preluat de unele televiziuni un dialog între un responsabil de securitatea naţională la Preşedinţie şi un domn care era arestat în vederea întocmirii dosarului penal, în care a şi fost condamnat.

Sigur că astfel de documente pot să plece din instituţiile statului, dar ce este jenant, este că se folosesc spusele unui infractor împotriva preşedintelui României, a unui infractor care a minţit pe români multă vreme. Se folosesc spusele unuia care mergea în avion cu preşedintele Ion Iliescu şi care niciodată nu a fost în avionul cu care a circulat preşedintele Traian Băsescu.
Ştiţi, alături de Omar Hayssam, de Fatih Taher, era clientela PSD. Se folosesc vorbele unui membru PSD împotriva preşedintelui României.
Este un tip de campanie murdară.

În orice caz, cine l-a dus cu avionul, cine l-a primit ca membru în partid, ar putea să spună mai multe despre acest domn, care în timpul meu a fost arestat, încarcerat şi judecat şi condamnat la 20 de ani. A scăpat din ţară pe un procuror care n-a ordonat supravegherea. Un procuror care nu mai e în Parchetul General, dar un procuror care l-a pus în libertate şi... din păcate, n-a cerut instituţiilor statului pe omul PSD. Nu ăsta este subiectul meu acum", a spus Băsescu.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic