x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu şi Geoană se vor înfrunta joi, timp de trei ore, la Palatul Parlamentului

Băsescu şi Geoană se vor înfrunta joi, timp de trei ore, la Palatul Parlamentului

30 Noi 2009   •   00:00
Băsescu şi Geoană se vor înfrunta joi, timp de trei ore, la Palatul Parlamentului

Candidaţii prezidenţiali Traian Băsescu şi Mircea Geoană se vor confrunta din nou joi, în cadrul unei dezbateri organizate de IPP, au convenit luni cele două staff-uri de campanie PSD-PDL. Înfruntarea se va desfăşura de-a lungul a trei ore, începând cu ora 19.00, la Palatul Parlamentului, va fi organizată de Institutul de Politici Publice şi va fi moderată de Robert Turcescu.

Potrivit reprezentanţilor IPP, dezbaterea va păstra acelaşi format folosit pentru prima confruntare dintre principalii trei candidaţi care a avut loc înainte de primul tur al alegerilor: o expunere a motivaţiei candidaturii fiecărui concurent, urmată de o secţiune cu 9 teme ce ţin de mandatul prezidenţial.

A treia parte este dedicată întrebărilor care vor veni din partea presei şi, element de noutate, din partea ONG-urilor, informează antena3.ro.

La final, moderatorul Robert Turcescu va pune fiecăruia dintre cei doi candidaţi câte o întrebare, dezbaterea urmând a fi încheiataă cu un mesaj de final al celor doi concurenţi rămaşi în cursa pentru Cotroceni.


×
Subiecte în articol: alegeri 2009