x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: "Şi TVR va avea contract cu INSOMAR, care fraudează exit-polluri

Băsescu: "Şi TVR va avea contract cu INSOMAR, care fraudează exit-polluri

03 Noi 2009   •   00:00

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la întâlnirea cu presa locală, că şi TVR va avea contract cu INSOMAR, despre care a afirmat că "este specializat în fraudarea exit-poll-urilor", pentru a arăta un scor cu 6-7 procente în favoarea unui alt candidat, dar că acest lucru "este o copilărie".

"Deci, vă pot spune şi filmul. Se pregăteşte cam aşa - şi vă dau scris că TVR-ul va avea şi el contract cu INSOMAR-ul, care este specializat în fraudarea exit-poll-urilor, ne-a arătat la ultimele alegeri, şi va mai fi o casă de sondaje, două sunt, vor ieşi cu exit-poll-ul, dar de data aceasta şi pe TVR, nu numai pe Antene şi pe Realitatea", le-a spus Traian Băsescu jurnaliştilor din presa locală, potrivit unor surse participante la întâlnire.

El a adăugat că institutele de sondare a opiniei publice vor ieşi pe TVR pentru a arăta un scor cu şase - şapte procente în favoarea unui alt candidat. "Au făcut lucrul acesta la legislative, se pregătesc să îl facă şi acum. Numai că este o copilărie. Nu asa devii credibil", a mai spus preşedintele Băsescu.

×
Subiecte în articol: politic