x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: Tandemul BOR/PSD nu poate controla votul popular

Băsescu: Tandemul BOR/PSD nu poate controla votul popular

07 Oct 2018   •   22:10
Băsescu: Tandemul BOR/PSD nu poate controla votul popular

Preşedintele de onoare al Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, consideră că "eşecul referendumului a dovedit că tandemul BOR/PSD nu poate controla votul popular".

"Preafericitul Daniel şi Preacondamnatul Dragnea au împins poporul român în aventura unui referendum din care fiecare a crezut că va avea mari foloase de creştere a propriei autorităţi şi credibilităţi în faţa românilor. Preafericitul Daniel s-a bizuit pe capacitatea armatei PSD de activişti şi primari de a-i mâna pe români la vot, iar Preacondamnatul Dragnea s-a bizuit pe capacitatea armatei de preoţi de a-i mâna pe enoriaşi la vot după slujba de duminică. Iar românii le-au dat celor doi Prea... o lecţie usturătoare prin neparticipare la vot, cu efecte majore ale eşecului pentru societatea românească, pentru credibilitatea BOR, pentru credibilitatea Guvernului şi pentru PSD, plus banii cheltuiţi. În plus, eşecul referendumului a dovedit că tandemul BOR/PSD nu poate controla votul popular", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Acesta a adăugat că rezultatul pozitiv al "eşecului referendumului" îl reprezintă faptul că "românii şi-au luat singuri diploma de maturitate europeană".

Traian Băsescu precizează că rămâne susţinător al familiei formate prin căsătoria dintre o femeie şi un bărbat, că aşa o să îşi educe cei patru nepoţi, dar îi va considera egali în drepturi şi pe "cei care trăiesc în familii monoparentale şi pe homosexualii care trăiesc în parteneriat civil" .

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu