x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu vrea să câştige alegerile cu găleata

Băsescu vrea să câştige alegerile cu găleata

de Gabriela Antoniu    |    20 Noi 2009   •   00:00
Băsescu vrea să câştige alegerile cu găleata

Azi, în ultima zi de campanie electorală, candidaţii trag tare să ajungă la inimile electoratului chemat duminică la urne să-şi aleagă preşedintele pentru următorii cinci ani.

Aşa că fiecare dintre ei, prin echipele de campanie, a făcut ce a crezut mai bine că ar putea să-i cucerească pe votanţi. De la simpli fluturaşi, scrisori puse în cutiile poştale la cadouri electorale cum ar fi umbrele, pixuri, brichete sau brelocuri cu Fecioara Maria şi găleţi.

Ieri în jurul prânzului, în zona Aviatorilor se împărţeau de zor pungi cu atenţii electorale din partea lui Mircea Geoană, iar în oraşul Voluntari în zona podului de la Europa, tot în jurul prânzului se împărţeau găleţi portocalii din partea lui Traian Băsescu. Vorba vine, din partea lui.. Asta se poate deduce pentru că găleţile cu pricina erau inscripţionate cu sigla PDL , fără numele sau vreun slogan de campanie al lui Traian Băsescu.

Duminică sunt însă alegeri prezidenţiale, nu parlamentare, iar referendumul e convocat de preşedintele României şi nu de cel al PDL. Probabil că pedeliştilor le-au mai rămas nişte găleţi de la parlamentare şi europarlamentare şi s-au gândit că dacă tot le au, să le folosească. Ar trebui totuşi să le verifice că dacă tot au stat atât "la fezandat" să nu se fi găurit. Şi s-ar scurge voturile....

0-107409-galeata2.jpg

0-107418-basexcu.jpg

×
Subiecte în articol: politic