x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: Eu nu sunt spion în PDL, dar colegii colegii vorbesc că este posibil să mai avem încă o moţiune

Blaga: Eu nu sunt spion în PDL, dar colegii colegii vorbesc că este posibil să mai avem încă o moţiune

25 Feb 2013   •   12:13
Blaga: Eu nu sunt spion în PDL, dar colegii colegii vorbesc că este posibil să mai avem încă o moţiune
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că este posibil să existe şi o a patra candidatură pentru şefia partidului.

"Nu aş vrea să fac eu pe proorocul acum, cred că va fi şi a patra moţiune.Comisia de organizare a Convenţiei va trebui să stabilească astăzi (luni -n.r.) termenul până la care se depun moţiunile. Şi cred că termenul va fi până la sfârşitul acestei săptămâni, începutul săptămânii viitoare. Deci, până atunci oricine poate depune un proiect politic. Iată, sunt trei anunţate, al treilea al doamnei Macovei, îl salut, dar, probabil, vor mai fi colegi care vor dori să-şi depună proiecte", a declarat preşedintele PDL.

Întrebat dacă ştie un nume în legătură cu un al patrulea candidat la şefia partidului, Vasile Blaga a spus: "Eu nu sunt spion în partidul acesta, colegii vorbesc, este posibil să avem încă o moţiune".

"Avem un Statut cu care vom funcţiona până la Convenţia Naţională Extraordinară. Orice lege este pentru viitor, iar Statutul nostru care este Constituţia noastră dacă va fi modificat va putea fi modificat, cel mai devreme, la Convenţia Naţională Extraordinară. Deci, condiţiile pentru o moţiune sunt 35 de semnături şi sprijinul a 10 organizaţii. Dar, după câte cunosc eu partidul, şi eu zic că-l cunosc destul de bine, toţi care vor dori să depună moţiuni vor primi sprijinul, adică dreptul de a putea să prezinte o moţiune din partea tuturor organizaţiilor", a mai spus preşedintele PDL.

Până acum şi-au anunţat intenţia de a candida la şefia PDL Vasile Blaga, Elena Udrea şi Monica Macovei.

×
Subiecte în articol: vasile blaga sefia pdl motiuni pdl