x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: Nu ştiu de unde ştie doamna Udrea că mi-am anunţat candidatura

Blaga: Nu ştiu de unde ştie doamna Udrea că mi-am anunţat candidatura

14 Mar 2011   •   14:42

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a evitat să precizeze, astăzi, dacă şi-ar fi anunţat sau nu candidatura la şefia Partidului Democrat Liberal, la întâlnirea din urmă cu o zi cu liderii formaţiunii şi reprezentanţii din teritoriu.

Preşedintele organizaţiei de Bucureşti a PDL, Elena Udrea, a susţinut că, în discuţiile din interiorul formaţiunii democrat-liberale, atât actualul lider, Emil Boc, cât şi secretarul general Vasile Blaga şi-ar fi exprimat dorinţa de a intra în competiţia pentru preşedinţia partidului.

"Nu ştiu de unde ştie doamna Udrea (despre candidatura mea - n.r.). Întrebaţi-o pe dânsa", a răspuns  Blaga jurnaliştilor.

Întrebată fiind cine şi-a anunţat candidatura la şefia PDL, Elena Udrea a spus: "Din câte ştiu eu, ambii candidaţi. Şi domnul Boc, şi domnul Blaga, în discuţiile în interiorul partidului. Anunţul oficial se va face atunci când vor decide dânşii".

Ea şi-a reiterat sprijinul pentru Emil Boc, dar nu a precizat câte semnături ar fi strâns liderul PDL pentru candidatura sa. "Sunt două tipuri de semnături. Pentru candidatură - cei care susţin o candidatură, după aceea urmează moţiunea şi cei care susţin moţiunea", a explicat Elena Udrea, potrivit Agerpres.

×