x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: Suntem deschişi către tehnocraţi, dar nu stăm cu mâna întinsă la cineva

Blaga: Suntem deschişi către tehnocraţi, dar nu stăm cu mâna întinsă la cineva

25 Aug 2016   •   20:15
Blaga: Suntem deschişi către tehnocraţi, dar nu stăm cu mâna întinsă la cineva

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat joi că partidul său este deschis către tehnocraţi, dar liberalii nu stau cu "mâna întinsă la cineva". 

"Este bine primit domnul Cioloş în partid şi alţi colegi, dar lucrurile au mers într-o zonă în care eu spun un lucru clar şi o să spun şi mâine şi o să vedeţi: partidul ăsta are oameni pentru mai multe guverne, deci noi nu suntem cu mână întinsă la cineva. Noi suntem deschişi către tehnocraţi, dar nu stăm cu mână întinsă la cineva", a afirmat Blaga, înainte de Liga Aleşilor Locali ai PNL. 

El a susţinut că nu s-a schimbat nimic în poziţia PNL cu privire la tehnocraţi după sondajul realizat de liberali. 

Blaga a mai precizat că PNL va sprijini Guvernul în continuare, deşi Executivul condus de premierul Dacian Cioloş "nu a respectat singura condiţie pusă la instalarea lui - aceea de depolitizare a administraţiei". 

"Noi am sprijinit Guvernul şi am zis că îl vom sprijini atâta timp cât face lucruri bune şi a făcut destule lucruri bune. Uitaţi-vă ce s-ar fi întâmplat ca într-un an electoral să fie PSD la putere. Sigur n-am mai fi fost în acest climat economic stabil în care România este", a adăugat liderul PNL. www.agerpres.ro

×