x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc l-a confundat pe şeful Agrostar cu ministrul propus de Croitoru pentru Agricultură

Boc l-a confundat pe şeful Agrostar cu ministrul propus de Croitoru pentru Agricultură

26 Oct 2009   •   00:00

Emil Boc, premierul interimar, a vizitat, în week-end, Târgul de produse tradiţionale româneşti din Bucureşti, unde a avut şi o scurtă discuţie cu preşedintele Federaţiei Agrostar, Ştefan Nicolae, pe care l-a confundat însă cu ministrul propus de Lucian Croitoru pentru Agricultură, Adrian Rădulescu.

Sosit la Târgul organizat în faţa Palatului Parlamentului, şeful Guvernului s-a plimbat pe la mai multe tarabe amenajate de către producătorii agricoli, după care l-a salutat pe preşedintele Federaţiei Agrostar, Ştefan Nicolae, spunându-i "Domnule ministru, succes, să fie într-un ceas bun!".

Vizibil descumpănit de confuzia creată, preşedintele Agrostar nu l-a corectat imediat pe primul-ministru, ci i-a mulţumit pentru urări, spunând: "Să fie într-un ceas bun şi la dumneavoastră! Vă mulţumim pentru că aţi onorat acest Târg".

Cei doi au început să vorbească, iar premierul i-a spus că a venit la Târg pentru a cumpăra personal produse agricole româneşti, moment în care lângă aceştia a apărut şi Adrian Rădulescu, nominalizat de către premierul desemnat Lucian Croitoru pentru postul de ministru al Agriculturii, aşteptând să fie introdus în discuţie.

Sesizând că ministrul nominalizat a apărut lângă ei şi aşteaptă să îl salute la rândul său pe premier, preşedintele Agrostrar s-a întors spre acesta şi i l-a prezentat lui Boc: "Da, vă mulţumim, dânsul este ministrul Agriculturii desemnat".

Premierul a tăcut câteva secunde, uitându-se pe rând la şeful Agrostrar şi la ministrul desemnat, după care a concluzionat: "Dar semănaţi, domnule!".

Cei trei au început să râdă, iar Adrian Rădulescu i-a răspuns "Semănăm, dar nu suntem fraţi".
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic