x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Emil Boc nu-l ascultă pe Băsescu şi candidează la Cluj-Napoca: 'Prietenia rămâne, sfaturile nu'

Emil Boc nu-l ascultă pe Băsescu şi candidează la Cluj-Napoca: 'Prietenia rămâne, sfaturile nu'

25 Apr 2016   •   16:10
Emil Boc nu-l ascultă pe Băsescu şi candidează la Cluj-Napoca: 'Prietenia rămâne, sfaturile nu'

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, luni, că rămâne prieten cu Traian Băsescu, dar că nu urmează sfatul pe care acesta i l-a dat, de a nu mai candida la primărie.


'Prietenia rămâne, sfaturile nu', a spus Emil Boc, solicitat de jurnalişti să comenteze declaraţiile preşedintelui PMP, Traian Băsescu, care i-a cerut să lase locul unei persoane mai tinere în fruntea primăriei clujene.

Citeşte şi  Băsescu îi cere lui Boc să predea ştafeta de primar

Emil Boc şi-a depus luni candidatura, din partea PNL, pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că 'prietenul' său Emil Boc trebuie să predea ştafeta şi să lase postul de primar al municipiului Cluj-Napoca unei persoane mai bune decât el, mai tinere şi mai puţin rutinate, cu referire la candidatul PMP, Adrian Gurzău.

'O spun eu, ca prieten, ca om care îl apreciază foarte mult pe primarul Clujului, Emil Boc. El este un foarte bun om politic şi un bun primar. Dar Clujul are nevoie de un primar foarte bun, nu de unul bun. Aşa că, la toţi ne vine rândul să predăm ştafeta unuia mai bun decât noi, iar prietenului meu Emil Boc îi spun, cu toată prietenia: dragă Emile, a venit timpul să predai ştafeta unuia şi mai bun decât tine. Şi, cu siguranţă, mult mai entuziast', a spus Traian Băsescu, sâmbătă, în faţa câtorva sute de participanţi la lansarea candidaţilor PMP în judeţul Cluj.

Traian Băsescu a mai spus că intrăm cu toţii în rutină la un moment dat şi că acum Clujul are nevoie de un altfel de primar. 'Poate Clujul are nevoie şi de mai multă fantezie, are nevoie de tinereţe, are nevoie şi de alte atracţii decât cele pe care le-a creat primarul Boc. Sunt convins că Adrian va putea să dea o probă de ce înseamnă să fii un primar foarte bun şi acesta este mesajul pe care eu îl transmit şi public prietenului meu Emil Boc: hai să stăm amândoi un mandat', a mai spus Băsescu.

Sursa: AGERPRES

×