x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară: "Pot fi parte a unei soluţii care să identifice un câştigător al alegerilor prezidenţiale"

Boc s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară: "Pot fi parte a unei soluţii care să identifice un câştigător al alegerilor prezidenţiale"

09 Feb 2014   •   15:38
Boc s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară: "Pot fi parte a unei soluţii care să identifice un câştigător al alegerilor prezidenţiale"

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, nu se simte soluţia pentru alegerile prezidenţiale, dar spune că poate contribui la unificarea dreptei.

Întrebat duminică de jurnalişti dacă ar putea să candideze la alegerile prezidenţiale din noiembrie, Emil Boc a afirmat că el poate doar să contribuie la realizarea unei drepte unite.

"Nu eu sunt soluţia, dar pot fi parte a unei soluţii care să identifice un câştigător al alegerilor prezidenţiale din această toamnă, în primul rând prin realizarea unei drepte unite şi desemnând apoi un candidat unic al dreptei. (...) Din calitatea de membru PDL şi al Fundaţiei Mişcarea Populară sper să pot contribui şi mai mult la unificarea dreptei, la găsirea unui candidat care să câştige alegerile prezidenţiale din această toamnă. Pentru mine, PMP este un partener care are ca adversar comun - USL. Nu trebuie să i se permită USL-ului câştigarea alegerilor prezidenţiale din toamna acestui an", a spus Boc. potrivit Agerpres.

Preşedintele Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea şi lideri ai Mişcării Populare au participat duminică la o dezbatere publică organizată de Fundaţia Mişcarea Populară.

În cadrul lucrărilor, Emil Boc a anunţat că s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară.

×