x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cezar Preda: Geoană, Antonescu, Kelemen, "trei loseri" pe care Băsescu îi va înfrânge

Cezar Preda: Geoană, Antonescu, Kelemen, "trei loseri" pe care Băsescu îi va înfrânge

04 Noi 2009   •   00:00

Deputatul PD-L, Cezar Preda, a declarat, astăzi, în plenul Camerelor reunite, că cei trei candidaţi la preşedinţie care au vorbit de la tribuna Parlamentului sunt "trei loseri" pe care Traian Băsescu îi va bate la alegeri în acelaşi timp.



"Îi înţeleg pe cei trei candidaţi la preşedinţie că îşi fac campanie de la tribuna Parlamentului. Le transmit şi eu lor un mesaj: sunt trei candidaţi la preşedinţie, trei loseri pe care îi va bate Traian Băsescu pe toţi trei deodată", a afirmat Preda, referindu-se la Mircea Geoană, Crin Antonescu şi Klemen Hunor, care au susţinut discursuri pe tema învestirii Guvernului Croitoru.

Cezar Preda i-a criticat pe cei care au vorbit împotriva lui Traian Băsescu, arătând că un bun român şi un bun creştin spune mai întâi: "La mulţi ani!", în contextul aniversării zilei de naştere a şefului statului.

"Dar, nu mă aştept de la un partid care, până în 2005, a fost condus de un ateu şi acum este condus de un om foarte evlavios, care am văzut că ne citeşte din Bibilie şi ştiu sigur că după 6 decembrie se va retrage la Cozia pentru o viaţă monahală", a spus Cezar Preda, citat de Mediafax.

El a mai spus că este bine ca un om transparent, cum este Traian Băsescu, să vorbească despre pensii, salarii, sănătate şi să îşi asume această chestiune, fiind mai rău că cei care stau în spatele celorlalţi candidaţi au luat ostatici, petrolul românesc, oţelul românesc, gazele româneşti. "Acelea sunt adevăratele pierderi irecuperabile", a adăugat deputatul PDL.

Cezar Preda a atras atenţia premierului desemnat că nu partidele formează majoritatea pentru prim-ministru, ci prermierul face majoritatea partidelor. "Să vedem dacă o are, dacă nu, cred că preşedintele nu va face ce vreţi dumneavoastră, ci va face ceea ce trebuie. Eu mi-aş dori un premier desemnat din partidul care are cele mai multe locuri în acest Parlament. Aşa e corect", a încheiat Cezar Preda. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic