x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cezar Preda: PDL are nevoie de o schimbare la vârf

Cezar Preda: PDL are nevoie de o schimbare la vârf

18 Mar 2011   •   14:09
Cezar Preda: PDL are nevoie de o schimbare la vârf
Sursa foto: /Jurnalul National
156892-.jpgDeputatul Cezar Preda, vicepreşedinte al PDL, susţine că "partidul are nevoie de o schimbare la vârf". "Emil Boc trebuie să-şi continue activitatea ca prim-ministru, dar partidul nu va câştiga niciun procent în credibilitate dacă nu îşi schimbă conducerea", a declarat Prda, potrivit Agerpres.

"Eu cred într-o competiţie corectă, colegială, îi respect şi pe Vasile Blaga şi pe Emil Bloc. Cu Vasile Blaga la conducere, Partidul Democrat Liberal va creşte imediat în credibilitate în faţa electoratului", a afirmat, astăzi, Cezar Preda.

În opinia sa, PDL are nevoie de o schimbare la vârf pentru o repoziţionare a formaţiunii.

"Susţinerea mea pentru Vasile Blaga nu vine dintr-o prietenie nemaipomenită. Eu cred sincer că Partidul Democrat Liberal are nevoie de o schimbare la vârf, pentru o repoziţionare a lui, care trebuie să capete un suflu nou, iar suflul acesta nou îl capeţi în momentul când schimbi conducătorul care vine cu alt proiect, cu alte idei, cu alt tonus", a afirmat vicepreşedintele formaţiunii.

Cezar Preda a exclus însă "producerea unei schisme în interiorul partidului' şi crede că 'nimeni nu va fi executat după Convenţia Naţională" a PDL din mai.

×