x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu acuză: Deși haosul sanitar a cuprins Capitala și Clujul, Iohannis își vede „neclintit” de unicul lui plan - alegerile

Ciolacu acuză: Deși haosul sanitar a cuprins Capitala și Clujul, Iohannis își vede „neclintit” de unicul lui plan - alegerile

19 Oct 2020   •   20:17
Ciolacu acuză: Deși haosul sanitar a cuprins Capitala și Clujul, Iohannis își vede „neclintit” de unicul lui plan - alegerile

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îl acuză pe șeful statului, Klaus Iohannis, că are „un plan unic: alegerile”, deși haosul sanitar a cuprins deja Capitala și Clujul. Președintele a spus că alegerile vor avea loc pe 6 decembrie.

Ciolacu a scris, luni seara, pe Facebook, că „Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravității momentului pe care îl traversăm”.

„Deși haosul sanitar a cuprins deja Capitala și Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea. Toată puterea din România pentru sine și camarila liberală, pentru a aduce în Parlament toți traseiștii, impostorii și interlopii din PNL. Cu ce preț însă?”, a scris Ciolacu.

Liderul PSD spune că un președinte de țară ar fi dat românilor un mesaj de încredere și speranță că lucrurile sunt sub control.

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat, luni, în conferință de presă, ce se va întâmpla cu alegerile parlamentare, în contextul în care la nivelul Capitalei, dar și în alte județe, a crescut foarte mult numărul cazurilor de COVID-19.

„Alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii și vor avea loc pe 6 decembrie. Iar în ce privește gestionarea pandemiei, Parlamentul a aprobat o lege specială, Legea 55, care prevede întreg catalogul de măsuri care pot fi luate, și Guvernul, împreună cu autoritățile locale, gestionează acest proces”, a răspuns Iohannis.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu