x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, despre demiterea ministrului Energiei: Vă răspund în luna mai

Ciolacu, despre demiterea ministrului Energiei: Vă răspund în luna mai

15 Noi 2022   •   21:36
Ciolacu, despre demiterea ministrului Energiei: Vă răspund în luna mai

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu spune că va răspunde în luna mai la întrebarea dacă a cerut în coaliție demiterea ministrului Economiei, Virgil Popescu: „nu eu fac evaluarea miniștrilor”.

Întrebat, marți seara, dacă a cerut remanierea lui Virgil Popescu, președintele PSD a spus că nu are atribuții.

„Nu eu fac evaluarea miniștrilor. Evaluarea miniștrilor o face prim-ministrul. Dacă nu a venit până acum cu o solicitare de schimbare înseamnă că este de acord întrebat”, a afirmat Ciolacu.

Întrebat, mai departe, la România TV, dacă omul politic Marcel Ciolacu este mulțumit de prestația lui Virgil Popescu, liderul social-democrat a spus: „categoric în luna mai am să vă răspund la această întrebare, când o să preiau funcția de prim-ministru. În acel moment constituțional eu am dreptul să îmi asum sau nu un membru al Guvernului”.

Rotația va avea loc, a afirmat Ciolacu, deoarece președintele Klaus Iohannis a luat act de acordul politic încheiat între PSD, PNL și UDMR.

În urmă cu o lună, Marcel Ciolacu declara că nu este „un fan al domnului ministru de la Energie”, dar a infirmat informația potrivit căreia PSD ar putea cere în coaliţie demiterea lui Virgil Popescu, după demisia lui Dîncu.

(sursa: Mediafax)

×