x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, despre jignirile tinerilor liberali: Vor fi discuții în coaliție, va fi o reacție pe măsură

Ciolacu, despre jignirile tinerilor liberali: Vor fi discuții în coaliție, va fi o reacție pe măsură

20 Sep 2022   •   21:54
Ciolacu, despre jignirile tinerilor liberali: Vor fi discuții în coaliție, va fi o reacție pe măsură

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că social democrații vor reacționa și vor discuta cu partenerii din coaliție despre jignirile lansate de tinerii liberali. Nu vom întoarce și celălalt obraz, vor fi discuții în coaliție și va exista o reacție pe măsură, a spus Ciolacu.

„Afectează emoțional, e un derapaj, mă așteptam la scuze publice, pentru mamele care au primit aceste injurii (...) Vom depăși acest moment, nu înseamnă că vom întoarce și celălalt obraz, este evident că în interior acolo ceva nu funcționează”, a spus Marcel Ciolacu, marți seara, la Antena 3.

Șeful PSD a mai dezvăluit faptul că liderul PNL, Nicolae Ciucă, a fost afectat de incident și a oferit scuze.

„Premierul Ciucă era foarte afectat, își cerea scuze, ceea nu este cazul”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a mai anunțat că PSD va avea o reacție în urma acestui incident.

„Sigur vor fi discuții în cadrul coaliției (...) va exista o reacție pe măsură”, a mai spus liderul PSD care a dezvăluit că în interiorul partidului s-a discutat despre trimiterea unor buchete de flori mamelor liderilor tineretului liberal.

În urma incidentelor petrecute în cadrul Școlii de vară a TNL, conducerea Partidului Național Liberal a decis să-i ceară lui Octavian Oprea să își dea demisia din toate funcțiile deținute la nivelul partidului, scrie în comunicatul PNL publicat marți.

Explicația este oferită tot în cadrul comunicatului: „Octavian Oprea, secretar general al TNL, a fost principalul organizator al evenimentului, organizat în weekendul 9 -11 septembrie 2022 în stațiunea Venus, pe timpul căruia tineri liberali au adresat cuvinte jignitoare la adresa membrilor altor formațiuni politice.”

Totodată, premierul liberal Nicolae-Ionel Ciucă l-a demis pe Octavian Oprea din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României, considerând că modul în care s-a comportat este incompatibil cu funcția publică, scrie Mediafax

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL, cu tema „Next Level Leadership”, au scandat în repetate rânduri „m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor, potrivit unei filmări din mediul online.

 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu