x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, despre România Educată: Să aducem îmbunătățiri acestui proiect, nu este doar pentru elite

Ciolacu, despre România Educată: Să aducem îmbunătățiri acestui proiect, nu este doar pentru elite

09 Sep 2022   •   13:08
Ciolacu, despre România Educată: Să aducem îmbunătățiri acestui proiect, nu este doar pentru elite

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță că proiectul România Educată va fi îmbunătățit în Parlament, pentru că „nu este doar pentru elite”. El spune, despre Klaus Iohannis, fără a-l nominaliza, că „nu a susținut sau a iubit vreodată PSD-ul”: „Nu vă faceți iluzii, nici nu o să vă iubească vreodată”.

„Voi ați fost cei mai afectați de pandemie, doi ani vi s-au luat din cei mai frumoși ani, anii de la școală, întâlnirile cu colegii, glumele, ați încercat online-ul care categoric nu a asigurat învățământul pe care ni l-am dorit cu toții, la nivelul așteptat. Nu toată lumea avea internet. Telefonul nu este ca să înveți, telefonul este să îți iei informații, să comunici, să intri pe Tik Tok, să faci glume cu colegii”, le-a spus Marcel Ciolacu tinerilor din PSD.

El le-a vorbit și despre proiectul președintelui Klaus Iohannis, România Educată.

„Școala este locul în care trebuie să înveți. Avem acest proiect, România Educată, nu știu dacă este suficient, nu știu dacă va fi ce trebuie României. Ce știu este că PSD (...) are resursa umană necesară de a face o Românie educată. Știu, de asemenea, că trebuie făcut ceva, că trebuie schimbat ceva. Că plecăm de la proiectul nu al unei persoane care a susținut sau a iubit vreodată PSD-ul, nu vă faceți iluzii, nici nu o să vă iubească vreodată. Nu are importanță, important este proiectul. Alături de colegii mei din Parlament, o să ne implicăm să schimbăm și să aducem îmbunătățiri acestui proiect, pentru că învățământul nu este doar pentru elite, cu toate că este momentul ca anumite instiutții de învățământ să încercăm să strângem elita României, cei mai buni copii. Dar învățământul este și pentru cei care nu au aceste resurse, și pentru cei nevoiași. Învățământul trebuie să aibă clar niște linii trasate, să descoperim acești tineri de excepție, în toate păturile societății”, încheie Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

×