x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan să zboare din funcții

Ciolacu: Este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan să zboare din funcții

01 Apr 2021   •   19:25
Ciolacu: Este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan să zboare din funcții
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PSD Marcel Ciolacu susține că este momentul ca președintele Klaus Iohannis să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor și că demnitarii care au sfidat regulile impuse cetățenilor obișnuiți ar trebui „să zboare din funcție”.

Președintele PSD Marcel Ciolacu spune că nu există „teroriști”, „săraci” sau „asasini”, ci doar români disperați, unii că mor de foame, alții că sunt extenuați după un an de zile de luptă cu pandemia.

Social-democratul spune că aceștia sunt revoltați de aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii și neaplicarea egală a legii și că toți simt că statul i-a abandonat.

„Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este președintele tuturor românilor sau dacă va continua să întrețină ura și haosul din societate. Acum Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor! Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții”, a scris joi pe Facebook Marcel Ciolacu.

Liderul PSD susține că oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate și de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. „Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura șansele țării de a ieși din criză”, a mai scris Ciolacu pe rețeaua de socializare.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu