x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, ironic la adresa guvernului Cîțu: O veste extraordinară: au aflat românii că nu se mută ora Învierii

Ciolacu, ironic la adresa guvernului Cîțu: O veste extraordinară: au aflat românii că nu se mută ora Învierii

25 Mar 2021   •   14:56
Ciolacu, ironic la adresa guvernului Cîțu: O veste extraordinară: au aflat românii că nu se mută ora Învierii

O veste extraordinară - au aflat românii că nu se mută ora Învierii și au, totuși, voie să meargă la biserică, spune Marcel Ciolacu. Eu afirmă că a scăpat de amendă, pentru că oricum mergea la slujbă de Paște.

„Am înțeles că avem și vești bune de la Guvern. O veste extraordinară - au aflat românii că nu se mută nici ora Învierii și au totuși voie să meargă la biserică. Eu am o veste și mai bună, am scăpat de amendă, că anunțasem că o să merg la biserică”, spune Marcel Ciolacu.

Slujba de Înviere se va desfășura normal, a anunțat Patriarhia Română.

Se vor purta măști, se va respecta distanțarea sanitară, iar la biserică se merge pe jos sau cu mașina.

Conform Patriarhiei, întâlnirea de joi organizată de Secretariatul de Stat pentru Culte la sediul Guvernului pe tema condițiilor în care se vor desfășura anul acesta Sărbătorile Pascale a fost bazată pe „un dialog deschis, onest, animat de cele mai bune intenții comune în identificarea soluțiilor optime pentru respectarea libertății religioase și, simultan, a respectării măsurilor sanitare în vigoare”.

Datele concrete legate de organizarea și desfășurarea Slujbei de Înviere vor fi comunicate atât de Patriarhia Română, cât și de autorități după ce vor fi stabilite.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu