x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Nu Iohannis a adus PSD la guvernare: L-a desemnat pe Ciucă premier și a creat o majoritate

Ciolacu: Nu Iohannis a adus PSD la guvernare: L-a desemnat pe Ciucă premier și a creat o majoritate

09 Sep 2022   •   12:48
Ciolacu: Nu Iohannis a adus PSD la guvernare: L-a desemnat pe Ciucă premier și a creat o majoritate
Sursa foto: Lucian Alecu

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, spune că nu președintele Klaus Iohannis a adus PSD la guvernare, alături de PNL: „L-a desemnat pe dl. Nicolae Ciucă premier și a creat o majoritate. Așa scrie la Constituție. Vi s-a părut că a iubit PSD dl președinte?!”

„Am spus un adevăr. Vi s-a părut că a iubit PSD-ul dl președinte?! Eu nu pot să-i mint pe tineri”, spune Marcel Ciolacu, întrebat de ce le-a transmis tinerilor din partid că președintele Klaus Iohannis nu iubește PSD.

În momentul în care un jurnalist a replicat că președintele Klaus Iohannis a invitat PSD la guvernare și a aprobat formula guvernamentală, liderul social-democraților a afirmat: „Dl. președinte l-a desemnat pe dl. Nicolae Ciucă premier și a creat o majoritate. Așa scrie la Constituție”.

Marcel Ciolacu le-a spus tinerilor din partid despre Klaus Iohannis, fără a-l nominaliza, că „nu a susținut sau a iubit vreodată PSD-ul”: „Nu vă faceți iluzii, nici nu o să vă iubească vreodată”.

(sursa: Mediafax)

×