x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Poate devin o practică, la nivelul Parlamentului, întâlnirile cu reprezentanţii ambasadelor ţărilor UE

Ciolacu: Poate devin o practică, la nivelul Parlamentului, întâlnirile cu reprezentanţii ambasadelor ţărilor UE

24 Mar 2022   •   19:30
Ciolacu: Poate devin o practică, la nivelul Parlamentului, întâlnirile cu reprezentanţii ambasadelor ţărilor UE
Sursa foto: Lucian Alecu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a participat joi la o dezbatere la care au fost invitaţi toţi membrii corpului diplomatic din statele membre ale Uniunii Europene acreditaţi în România.

La reuniune a fost prezent şi ambasadorul Republicii Franceze la Bucureşti, Laurence Auer, ţară care deţine preşedinţia în exerciţiu a Consiliului Uniunii Europene.

"Mulţumesc în primul rând ambasadorul Republicii Franceze şi tuturor ambasadorilor care au venit la această întâlnire, cu multe provocări şi întrebări în ceea ce priveşte Legislativul şi cred că poate devine o practică o astfel de întâlnire, la nivelul Parlamentului, cu reprezentanţii ambasadelor din Uniunea Europeană", a spus Ciolacu, la finalul mesei rotunde de la Palatul Parlamentului.

Ciolacuspune că principalele subiecte de discuţie au fost criza din Ucraina şi legile Justiţiei.

"Este evident că avem şi o criză energetică şi o criză provocată de Rusia întregii Europe prin această agresiune de neacceptat asupra unui stat suveran. Când vorbim de state suverane trebuie să fie voinţa poporului să decidă care este drumul şi calea pe care şi-o doreşte", a afirmat Marcel Ciolacu

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu