x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu distrugere Delta Dunării

Marcel Ciolacu distrugere Delta Dunării

de Redacția Jurnalul    |    20 Feb 2023   •   19:15
Marcel Ciolacu distrugere Delta Dunării

„România nu permite sub nicio formă distrugerea Deltei Dunării, iar lucrările de pe Canalul Bâstroe trebuie să înceteze acum”, transmite liderul PSD, Marcel Ciolacu. El amintește că „statul și poporul român au fost solidari și au ajutat, la greu, Ucraina”.

„România nu permite sub nicio formă distrugerea Deltei Dunării! Lucrările de pe Canalul Bâstroe trebuie să înceteze acum! Statul și poporul român au fost solidari și au ajutat, la greu, Ucraina. Poporul român însă nu acceptă să rămână fără această minune a naturii care este Delta Dunării! Vreau să fiu foarte clar: minciunile, manipulările și minimalizarea problemei trebuie să înceteze”, scrie pe Facebook Marcerl Ciolacu.

El afirmă că autoritățile române trebuie să ia decizii rapide pentru ca lucrările de pe Bâstroe să înceteze imediat și situația să revină la normal.

„Vom face apel la toate convențiile internaționale, bilaterale și la toate forurile pentru cauza Deltei Dunării! Ne vom proteja, cu toate forțele, moștenirea generațiilor următoare”, încheie Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu delta dunării