x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloș: Iohannis este nașul acestei monstruoase coaliții

Cioloș: Iohannis este nașul acestei monstruoase coaliții

22 Noi 2021   •   11:23
Cioloș: Iohannis este nașul acestei monstruoase coaliții
Sursa foto: Lucian Alecu

„Klaus Iohannis nu a mai jucat rolul de președinte al tuturor românilor, ci s-a poziționat chiar nașul acestei monstruoase coaliții”, declară președintele USR, Dacian Cioloș. El spune că USR nu poate gira constituirea unui „nou FSN”.

„Constatăm că președintele Iohannis și-a abandonat rolul de mediator. Nu a mai jucat rolul de președinte al tuturor românilor, ci s-a poziționat chiar nașul acestei monstruoase coaliții PSD, PNL, UDMR. USR nu poate gira constituirea unui nou FSN, care va deține întreaga putere în statul român”, spune Dacian Cioloș.

El afirmă că USR o să conducă opoziția „la acest bloc antireformator”.

„E o coaliție din care face parte și PNL, care nu mai are nimic de-a face cu liberalismul. Liderii PNL abandonează orice speranță de reformă a justiției și legitimează un guvern care are toate premiezele patentate de Iordache și Nicolicea, când vorbim de justiție”, adaugă Cioloș.

Președintele Klaus Iohannis a chemat liderii formațiunilor parlamentare, luni, la consultări pentru formarea noului guvern. Reprezentații PNL, PSD, UDMR și ai minorităților naționale merg împreună.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dacian ciolos