x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloş: Voi participa la acţiuni ale unor partide politice pentru a explica Platforma România 100

Cioloş: Voi participa la acţiuni ale unor partide politice pentru a explica Platforma România 100

01 Noi 2016   •   23:05
Cioloş: Voi participa la acţiuni ale unor partide politice pentru a explica Platforma România 100

Premierul Dacian Cioloş a anunţat, marţi seară, că va participa la anumite acţiuni ale partidelor politice pentru a explica principiile cuprinse în Platforma România 100.

"Eu o să comunic în jurul lor (principiilor din cadrul Platformei - n.r.) cât e posibil. Deja mă bucur că după ce le-am lansat cel puţin pe internet sunt peste 50.000 de susţinători. Sigur, la scara întregii ţări se poate spune că nu e mult (...) O să discut şi cu partidele politice atunci când sunt invitat să pot să le explic şi aşa trebuie înţeleasă participarea mea la anumite acţiuni ale unor partide politice. Nu e vorba de o adeziune politică. E vorba de utilizarea unei oportunităţi pentru a susţine şi pentru a explica aceste puncte şi voi participa acolo unde sunt invitat pentru a clarifica ce înţeleg eu prin acele puncte", a spus premierul, la Radio România Actualităţi.

El a precizat că principiile enunţate în Platformă "nu sunt lucruri noi".

"Vizavi de partide, cred că e important să vedem cum putem traduce acele principii în acţiuni de guvernare, pentru ca acţiunile din programele de guvernare să aibă la bază aceste principii", a mai spus Dacian Cioloş.

Preşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat, marţi, că premierul Dacian Cioloş va participa la Consiliul Naţional al PNL unde îşi va prezenta platforma "România 100". Consiliul Naţional al PNL se reuneşte, miercuri, la Palatul Parlamentului pentru a valida propunerea ca Dacian Cioloş să fie candidatul de premier al formaţiunii.

Sursa: AGERPRES

×