x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîțu ar vrea premier și ministerele de Finanțe și Justiție pentru PNL: E complicat

Cîțu ar vrea premier și ministerele de Finanțe și Justiție pentru PNL: E complicat

19 Noi 2021   •   17:01
Cîțu ar vrea premier și ministerele de Finanțe și Justiție pentru PNL: E complicat
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PNL Florin Cîțu a declarat, vineri, că pe lângă premier din partea liberalilor, și-ar dori și ministerele de Finanțe și Justiție, dar știe că va fi complicat.

Întrebat despre tensiunile din coaliție, Florin Cîțu a spus că sunt doar negocieri.

„Sunt negocieri, întotdeauna vor fi momente mai dificile, dar sunt negocieri. E o prostie (că nu vrea UDMR la guvernare – n.r.), din contră, ei au fost mereu alături de mine, sunt ultimul care nu i-ar vrea la guvernare”, a spus Cîțu.

Întrebat dacă PNL și-ar dori, pe lângă premier, și ministerele de Finanțe și Justiție, Cîțu a spus că și-ar dori, dar e „complicat”.

„Eu așa vreau (ministerele de Finanțe și Justiție - n.r.). M-am luptat cu toată lumea pentru Finanțe. Este foarte important (...), când ai premierul să ai și Finanțele. Să ai și Finanțele, și Justiția e complicat, dar dacă se negociază bine, vedem ce se va întâmpla. Eu țin foarte mult la Finanțe. PNL a arătat că poate gestiona Finanțele țării și cred că poate face acest lucru în continuare”, a spus Cîțu.

Despre existența banilor pentru majorarea pensiilor și alocațiilor, Cîțu a spus că nu poate garanta: „Eu pot să garantez pentru ce fac eu și ce făcea PNL. Am preluat Ministerul Finanțelor acum 2 ani de zile cu facturi neplătite de luni bune, le-am plătit și am continuat să plătim facturile la timp. Eu pot garanta pentru ce face PNL dacă va prelua acest minister”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: florin citu