x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă, despre dosarul lui Iulian Dumitrescu: Și-a dat demisia pentru a nu prejudicia partidul

Ciucă, despre dosarul lui Iulian Dumitrescu: Și-a dat demisia pentru a nu prejudicia partidul

de Redacția Jurnalul    |    02 Feb 2024   •   11:40
Ciucă, despre dosarul lui Iulian Dumitrescu: Și-a dat demisia pentru a nu prejudicia partidul

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a avut, vineri, prima reacție după dosarul în care este acuzat de corupție prim-vicepreședintele partidului, Iulian Dumitrescu, președinte al Consiliului Județean Prahova. El a spus că Dumitrescu a demisionat pentru a nu prejudicia partidul.

Nicolae Ciucă a avut prima reacție despre dosarul în care este vizat prim-vicepreședintele PNL, Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova.

Liderul PNL a spus: „PNL, ca de fiecare dată nu a obstrucționat justiția” și că la finalul zilei, după ce a venit comunicatul de la DNA cu punerea sub acuzare a lui Dumitrescu, acesta și-a prezentat demisia.

„Am stat de vorbă cu Iulian Dumitrescu și, ca de fiecare dată, pentru a evita prejudiciul de imagine a partidului, a fost luată decizia de a-și da demisia din toate funcțiile”, a spus Ciucă.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunțat, joi seara, după ce a fost pus sub control judiciar în dosarul deschis de DNA, că demisionează din toate funcțiile din partid.

„Având în vedere existența dosarului în care DNA mi-a adus acuzațiile prezentate public, am luat decizia să demisionez din toate funcţiile din partid, deoarece partidul nu are nicio legătură cu această speță”, a spus Iulian Dumitrescu, joi seara, pe pagina sa de Facebook.

Procurorii DNA i-au plasat joi seara sub control judiciar pe Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, dar și pe sora sa, Angelica Marilena Lambrea, și pe cumnatul său, Adrian Daniel Lambrea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă Iulian Dumitrescu