x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă: Fraților, ori ne ridicăm și câștigăm toți, ori pierdem toți

Ciucă: Fraților, ori ne ridicăm și câștigăm toți, ori pierdem toți

de Redacția Jurnalul    |    31 Ian 2024   •   12:45
Ciucă: Fraților, ori ne ridicăm și câștigăm toți, ori pierdem toți

„Avem capacitatea să ne organizăm și avem potențial în alegeri”, spune Nicolae Ciucă în ședința BPN, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PNL: „Fraților, ori ne ridicăm și câștigăm toți, ori pierdem toți”!

„Cu adresabilitate către miniștri PNL: să continue să aibă dialog cu mediul asociativ, sindicate pe toate problemele ridicate. Să manifeste deschidere maximă la dialog și identificarea de soluții pentru toate categoriile socio-profesionale care întâmpină greutăți și urgențe. E nevoie să venim cu soluții pentru românii care au întâmpinat probleme în afara țării. E vorba de transportatorii care au fost bruscați, li s-a confiscat marfa. Sunt chestiuni care să stea pe agenda noastră de preocupări și să vedem care sunt măsurile de protejare a lor în astfel de situații”, a spus, potrivit unor surse din conducerea PNL, Nicolae Ciucă în ședința BPN.

El le-a mai cerut miniștrilor PNL să continue îndeplinirea țintelor și jaloanelor PNRR.

Liderul PNL a vorbit și despre organizarea pentru alegeri.

„Vor fi aspecte pe care le vom aborda și detalia, aspecte ce țin de organizarea internă. Tot ce va însemna reușita noastră în alegeri depinde de organizare și atitudine. Din perspectiva mea, echipei de campanie, putem spune că avem capacitatea sa ne organizăm și avem potențial în alegeri. Și cred foarte tare că atitudinea va conta enorm. De aceea va spun dechis: Fraților, ori ne ridicăm și câștigăm toți. Ori pierdem și pierdem toți. Nu există altă finalitate la ce facem aici”, încheie Ciucă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciuca PNL alegeri