x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandal major în Sectorul 1: Banii promiși de Clotilde Armand nu se regăsesc în buget

Scandal major în Sectorul 1: Banii promiși de Clotilde Armand nu se regăsesc în buget

de Redacția Jurnalul    |    06 Apr 2023   •   14:38
Scandal major în Sectorul 1: Banii promiși de Clotilde Armand nu se regăsesc în buget

După ce a promis tichete anticriză pentru locuitorii Sectorului 1, primarul Clotilde Armand s-a răzgândit și modifică hotărârea de Consiliu Local.

Situația reală este așa cum a anunțat-o anul trecut urbanistul Alexandru Pânișoară, candidatul PUSL pentru Primăria Sectorului 1. Într-una din ședințele din decembrie, Pânișoară a reclamat faptul că termenul de 31 martie pentru decontarea utilităților, așa cum era în proiectul de hotărâre, nu este unul realist în condițiile în care operatorii de utilități nu emit facturi, iar cetățenii nu pot beneficia de acest ajutor.

Acum, Consiliul Local al Sectorului 1 modifică hotărârea prin care au fost aprobate măsurile anticriză, stabilind că termenul-limită pentru solicitarea decontării facturilor la utilități ca fiind luna iunie a acestui an.

Există însă o problemă importantă, căci în bugetul aprobat recent pentru Sectorul 1 nu există niciun fel de sume destinate unor astfel de plăți.

„Banii pentru aceste tichete nu se regăsesc în bugetul votat de consilierii locali, iar asta ne spune un singur lucru: administrația primarului Clotilde Armand este incoerentă, lipsită de viziune, de legalitate”, a spus Alexandru Pânișoară.

×