x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Consilier PNL, acuzat că a jignit-o și a amenințat-o pe Teodora Desagă, consilier PMP

Consilier PNL, acuzat că a jignit-o și a amenințat-o pe Teodora Desagă, consilier PMP

de Redacția Jurnalul    |    26 Ian 2024   •   13:30
Consilier PNL, acuzat că a jignit-o și a amenințat-o pe Teodora Desagă, consilier PMP

Liderul PMP, Eugen Tomac, i-a trimis o scrisoare deschisă președintelui PNL, Nicolae Ciucă, în care acuză că un consilier liberal din Bragadiru a jignit-o și a amenințat-o pe Teodora Desagă, consilier PMP, promițând că "o va teroriza" de acum înainte.

„Vă fac cunoscut faptul că pe 23 ianuarie s-a produs un incident regretabil în cadrul Consiliului Local Bragadiru, unde domnul Adrian Dumitru, consilier PNL, deranjat de faptul că unul dintre consilierii PMP a îndrăznit să își expună o poziție diferită de cea a PNL, a jignit-o și a amenințat-o pe doamna Teodora Desagă, promițând că de acum înainte. Nu este primul incident care îl are în prim plan pe acest domn consilier, membru al Comisiei de Educație și Cultură, care vorbește și jignește adesea în timpul luărilor de cuvânt ale consilierilor din opoziție, fapt ce poate fi ușor dovedit prin înregistrările ședințelor. Cu altă ocazie, s-a împins în mod intenționat cu umărul în Claudiu Untaru, consilier local și președintele PMP Bragadiru”, scrie Eugen Tomac.

El afirmă că, deși au fost făcute mai multe solicitări de sancționare a comportamentului acestuia, niciodată președinții de sedință nu au luat măsuri.

„Este regretabil că în anul 2024, în Consiliul Local al celui mai mare oraș din județul Ilfov, au loc fapte de agresiune la adresa unei femei, și mai grav este faptul că nici președintele organizației locale, care este și primarul orașului, dar nici colegii de partid ai acestuia, nu au încercat să corijeze comportamentul acestuia. De altfel, ce așteptări să avem de la seful PNL Bragadiru, când în urmă cu câteva luni, chiar acesta i-a adresat injurii discriminatorii Teodorei Desagă, motiv pentru care aceasta l-a reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Pentru incidentul din 23 ianuarie a fost depusă o plângere penală la Poliția Bragadiru. Vă solicităm să luați măsuri împotriva domnului Adrian Dumitru și să îl excludeți din rândurile PNL, demonstrând astfel că nu susțineți o astfel de atitudine și cu atât mai mult că nu susțineți violența față de femei”, încheie Tomac.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: consilier pnl consilier pmp