x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Da, m-am căsătorit. A fost foarte frumos

Crin Antonescu: Da, m-am căsătorit. A fost foarte frumos

12 Oct 2009   •   00:00
Crin Antonescu: Da, m-am căsătorit. A fost foarte frumos

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi-a informat în această dimineaţă înainte de şedinţa BPC, colegii că s-a căsătorit religios la Tivoli. Liderul liberal a menţionat că a a fost foarte frumos şi că a ales acea locaţie din mai multe motive. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, s-a căsătorit, la finele lunii septembrie, la Bruxelles, cu europarlamentarul PNL Adina Vălean.



Întrebat dacă s-a căsătorit religios la Tivoli, în Italia, Antonescu a confirmat această informaţie. "Da, m-am căsătorit. A fost foarte frumos", a spus Crin Antonescu. Întrebat de ce în Italia, preşedintele PNL a replicat că "din multe motive". La evenimentul recent din Italia a fost prezent şi Dinu Patriciu.

Legătura celor doi politicieni a fost făcută publică la începutul lunii martie, de către Adina Vălean, care a spus că are o relaţie sentimentală cu Crin Antonescu. În 25 iunie, Crin Antonescu declara că a cerut-o în căsătorie pe Adina Vălean şi că aşteaptă răspunsul. Ulterior, liderul liberal a afirmat că se va căsători cu Adina Vălean înaintea alegerilor prezidenţiale.

×
Subiecte în articol: politic