x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Traian Băsescu, un şmecher politic uşor expirat care-şi încearcă farmecele politice pentru ultima data în faţa electoratului

Crin Antonescu: Traian Băsescu, un şmecher politic uşor expirat care-şi încearcă farmecele politice pentru ultima data în faţa electoratului

23 Noi 2009   •   00:00

Interpelat la  Realitatea tv, pe tema acuzelor lansate la adresa sa de Traian Băsescu, liderul PNL, Crin Antonescu a declarat că discursul acestuia nu a fost decât o pledoarie politicianistă.

"Traian Băsescu a construit (n.r - în discursul său) o pledoarie politicianistă pe o premisă greşită, eu nu am anunţat, nicidecum, astăzi că-l susţin pe Mircea Geoană, eu am anunţat că nu-l susţin, şi nu voi colabora cu Traian Băsescu, lucru pe care l-am declarat de la începutul campaniei.

Punţile cu Traian Băsescu nu sunt tăiate de ieri, de azi, ci de când a încălcat spiritul democratic, de când a încalcat un proiect politic şi a încercat distrugerea PNL-ului. El a generat un discurs politic corect cu care a câştigat alegerile din 2004, pe care nu l-a respectat niciodată.

În discursul de astăzi el a mai construit o minciună, eu, care eram supărat aseară institutele de sondare ale opiniei publice, am am avut reproşuri la adresa proprietatilor acestora, pe care i-am nominalizat, dl. Vântu şi dl. Voiculescu, nu i-am numit moguli şi nu am făcut nicio referire la trusturile de presa pe care le deţin, şi nici la ziariştii care lucrează în acestea.

În concluzie, Traian Băsescu este un şmecher politic uşor expirat care-şi încearcă farmecele politice pentru ultima data în faţa electoratului", a declarat Crin Antonescu.

×
Subiecte în articol: politic