x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Ţopescu:Un coleg UDMR a spus glumind că, după un neamţ premier, trebuie susţinut un ungur preşedinte

Cristian Ţopescu:Un coleg UDMR a spus glumind că, după un neamţ premier, trebuie susţinut un ungur preşedinte

21 Oct 2009   •   00:00

Senatorul PNL Cristian Ţopescu a declarat că un deputat al UDMR i-a spus, în glumă, pe holul Parlamentului, că majoritatea parlamentară ar trebui să sprijine şi un ungur pentru Preşedinţie, dacă susţine un neamţ ca premier.

"Un coleg din UDMR, cu simţul umorului, mi-a spus: «Dacă susţinem să fie premier un neamţ, ar trebui să susţinem să fie preşedinte un ungur»", a declarat, pentru MEDIAFAX ,Cristian Ţopescu, după ce majoritatea parlamentară, formată din PNL, PSD, UDMR şi minorităţi, a adoptat în Parlament o declaraţie prin care îl susţine pentru funcţia de premier pe primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Ţopescu a arătat că, dacă ar comenta "meciul" de miercuri din Parlament , când a fost adoptată această declaraţie, ar spune că "echipa mai numeroasă şi mai hotărâtă a căştigat".

Cristian Ţopescu a mai spus că el vine din lumea sportului, unde pleda pentru fair-play şi corectitudine şi că a văzut că, în Parlament, aceste principii "sunt alterate de interese personale sau de grup".

El crede că parlamentarilor le lipseşte demnitatea şi, unor dintre ei, onoarea.

"În primul rând le lipseşte demnitatea şi, unora dintre ei, le lipseşte onoarea, atunci când navighează dintr-un partid în altul, în funcţie de interese", a opinat comentatorul sportiv.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic