x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Croitoru a ajuns la Guvern la prima oră, pregătit de negocieri

Croitoru a ajuns la Guvern la prima oră, pregătit de negocieri

16 Oct 2009   •   00:00

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a ajuns la sediul Guvernului la prima oră a dimineţii, înaintea premierului în exerciţiu, Emil Boc. Croitoru intenţionează să înceapă consultările cu partidele pentru constituirea viitorului Cabinet. "O să mă lămuresc cum trebuie făcut şi cu cine trebuie să încep. Mă gândesc să încep negocierile cât mai repede", a declarat Croitoru.



Întrebat dacă, în urma discuţiei cu Emil Boc, a stabilit o întâlnire cu PD-L, Croitoru a spus că a fost agreată varianta unei astfel de întâlniri pentru astăzi, fără ca agenda întâlnirilor să fie însă definitivată.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat aseară, la o emisiune transmisă de Antena 3, că liberalii se vor întâlni cu Lucian Croitoru dacă vor fi invitaţi şi îi vor spune că nu are calitatea de premier, adăugând că nu vor cădea "în capcana ordinară" a lui Băsescu cu Guvernul de uniune.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat la rândul său, referendu-se la premierul desemnat de şeful statului, că "Lucian este băiat bun", menţionând însă că acesta este "un pion de sacrificiu al lui Traian Băsescu". (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic