x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu: "Alianta D.A., alianţa scandalului"

Dan Voiculescu: "Alianta D.A., alianţa scandalului"

05 Noi 2008   •   00:00

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat ieri, referindu-se la moţiunea de cenzură depusă de democrat-liberali, că "acţiunea PD-L este un spectacol electoral, fără nici o legătură cu problemele oamenilor.



PD-L îşi reconfirmă statutul de partid trompetă al Cotroceniului care se ocupă de scandaluri şi conflicte politice în loc de problemele reale ale oamenilor. în loc ca Parlamentul să se concentreze pe respingerea ordonanţei de urgenţă prin care se amână salariile profesorilor, PD-L creează o problemă în plus pe agenda Legislativului. Moţiunea pare o diversiune prin care se urmăreşte întârzierea dezbaterii pe ordonanţa de urgenţă, astfel încât şeful statului să aibă un motiv în plus pentru a puncta pe tema creşterii salariilor. Altfel, nu este deloc clar de ce este nevoie de o moţiune în plină campanie electorală care va duce exact la schimbarea acestui Guvern", a declarat Dan Voiculescu.

Liderul fondator al PC a criticat şi PNL pentru "abordarea arogantă" de care Guvernul dă dovadă în continuare în problema salariilor profesorilor, insistând că Parlamentul trebuie să se concentreze pentru discutarea cât mai rapidă a ordonanţei de urgenţă. "PNL a devenit consecvent în a da răspunsuri arogante pe tema solicitărilor salariale. Liberalii dezvăluie pe zi ce trece o mentalitate de vătaf care stăpâneşte pe o moşie şi procedează după cum îl taie capul. Şi moţiunea de cenzură demagogică a PD-L, şi dispreţul afişat de primul-ministru sunt părţi ale aceluiaşi întreg, care se numeşte Alianţa D.A., alianţa care promitea acum patru ani că românii vor trăi mai bine şi care între timp a devenit alianţa scandalului şi a promisiunilor neîmplinite", a conchis Dan Voiculescu.

×
Subiecte în articol: politic