x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu: "Am învăţat să fiu generos cu Traian Băsescu"

Dan Voiculescu: "Am învăţat să fiu generos cu Traian Băsescu"

11 Noi 2009   •   00:00

Dan Voiculescu, vicepreşedinte al Senatului, prezent la o întâlnire cu reprezentanţii oamenilor de afaceri, a fost chestionat în legătură cu atacurile constante ale lui Traian Băsescu la adresa sa.

În acest context, preşedintele fondator al PC a declarat:

"Am învăţat să fiu generos cu domnul Băsescu şi-i ascult cu îngăduinţă delirul despre manevrele malefice ale coaliţiei Grivco. Am mai auzit pe cineva care îşi ascundea neputinţa în spatele «agenturilor străine». Nimic nou sub soare. Cea mai recentă năzbâtie prezidenţială, povestea cu Dan Voiculescu şi sarea, este exemplul perfect că frustrarea poate dăuna grav sănătăţii. Nu mă interesează sarea, n-am avut niciodată nici o legătură economică cu acest domeniu şi, aşa cum se ştie, din 2006 nu mai fac deloc afaceri.

Însă, pentru că la SALROM a fost cândva director un membru PC, care ulterior s-a dus chiar la PD-L, a fost suficient pentru ca preşedintele să «descopere» o nouă conspiraţie. şi, sunt convins, nu este ultima". "De altfel, eu am înţeles că n-are sens să căutăm logică, argumente pertinente sau adevăr în retorica dezechilibrată a unui viitor fost preşedinte. Libertatea de expresie reprezintă doar încă un drept constituţional de care Traian Băsescu abuzează. Suntem martorii unei prăbuşiri politice stridente", a concluzionat Dan Voiculescu.

×
Subiecte în articol: politic