x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputat USR, despre Cîțu: Ideea că am putea avea ca șef de guvern un țepar este inacceptabilă

Deputat USR, despre Cîțu: Ideea că am putea avea ca șef de guvern un țepar este inacceptabilă

16 Aug 2021   •   20:58
Deputat USR, despre Cîțu: Ideea că am putea avea ca șef de guvern un țepar este inacceptabilă

Deputatul USR, Tudor Benga, povestește că și el a studiat în SUA la începutul anilor 2000, la fel ca și Florin Cîțu, și a acumulat datorii de mii de euro, pe care, însă, le-a stins până la ultimul cent, spre deosebire de premier: „Ideea că am putea avea ca șef de guvern un țepar este inacceptabilă”.

 

 

 

Acesta spune că au trecut 20 de ani de la momentul în care premierul a condus băut: „omul a plătit, las electoratul să tragă fiecare propriile concluzii”.

Deputatul precizează, însă, că problema cu datoriile neplătite este deja „o cu totul altă mâncare de pește”.

 

„Și nu, . nu este nici pe departe un răspuns acceptabil. Dacă premierul Cîțu a lăsat într-adevăr în urmă sa o datorie de mii de dolari neplătită din anii de școală în America atunci asta este extrem de grav și premierul nu mai are ce căuta în funcția publică. Mai mult decât atât, nu este doar responsabilitatea lui Florin Cîțu să lămurească urgent fără urmă de dubiu toată această poveste. Este simultan o problemă de credibilitate a întreg statului român. Ideea că am putea avea ca șef de guvern și al patrulea om în stat un țepar de rând este pur și simplu inacceptabilă și trebuie lămurita de urgență. Să lăsăm să planeze dubii asupra unei astfel de situații ar fi o palmă inacceptabilă pe obrazul întregului stat și guvern român câtă vreme Florin Cîțu ocupă funcția de premier și nu clarifică situația. Iar dacă se dovedește că acuzațiile sunt reale atunci premierul trebuie să părăsească de îndată funcția fără nici o altă discuție”,a scris deputatul Tudor Benga, pe pagina de Facebook.

×