x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dezbatere în trei, vineri, la Parlament, organizată de IPP şi moderată de Turcescu

Dezbatere în trei, vineri, la Parlament, organizată de IPP şi moderată de Turcescu

19 Noi 2009   •   00:00

Staff-urile de campanie ale candidaţilor Traian Băsescu şi Crin Antonescu au stabilit, astăzi, organizarea unei dezbateri între primii trei candidaţi plasaţi în sondaje, la Palatul Parlamentului, organizată de Institutul pentru Politici Publice şi moderată de jurnalistul Robert Turcescu.

Consilierul prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, a declarat că, în urma discuţiilor dintre staff-urile de campanie ale lui Traian Băsescu şi Crin Antonrescu, s-a decis ca dezbaterea de vineri să aibă loc la Parlament, Institutul pentru Politici Publice (IPP) fiind organizatorul evenimentului.

El a mai spus că dezbaterea de campanie se va desfăşura în format cu primii trei candidaţi plasaţi în sondaje, Traian Băsescu, Mircea Geoană şi Crin Antonescu, moderatorul întâlnirii fiind jurnalistul Robert Turcescu.

"Asta nu înseamnă niciun fel de exclusivitate, invitaţia este pentru toate televiziunile, presa scrisă", a mai spus Lăzăroiu, citat de Mediafax.

Potrivit lui Sebastian Lăzăroiu, staff-ul de campanie al PSD nu a dorit să participe la discuţii. "Am înţeles din declaraţiile lor că acceptă orice fel de format", a adăugat Lăzăroiu, precizând că îi anunţă pe această cale despre deciziile luate în privinţa organizării dezbaterii.

Întrebat dacă există o confirmare din partea lui Mircea Geoană că va participa la dezbaterea de vineri, Lăzăroiu a spus: "Nu există o confirmare oficială, există doar o declaraţie a purtătorului de cuvânt care a spus că va participa la orice dezbateri şi nu au mai venit la negocieri pentru că acceptă orice fel de condiţii".

Lăzăroiu a precizat că dezbaterea se va ţine chiar dacă Mircea Geoană va refuza invitaţia IPP, în format de doi candidaţi, cu Traian Băsescu şi Crin Antonescu. Staff-urile de campanie urmează să stabilească ora întâlnirii şi temele de dezbatere.


×
Subiecte în articol: politic