x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Diaconescu: Nu se pune problema sa ma retrag din cursa pentru presedintia PSD

Diaconescu: Nu se pune problema sa ma retrag din cursa pentru presedintia PSD

27 Ian 2010   •   00:00

Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a declarat ca nu se pune problema retragerii sale din cursa pentru presedintia partidului, comentand drept "aberatii" informatiile ca ar fi facut o intelegere cu presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, pentru a-l sprijini pe acesta.

"Ma intreb cat va mai tine genul asta de aberatii, de informatii aparute pe surse despre unul sau altul. E vorba de stilul unora care au inveninat PSD in ultima vreme. Nu se pune problema niciunui fel de discutii si aranjamente intre mine si altcineva. Nu ma retrag din cursa. Stiu ca se negociaza cu ferocitate zilele acestea. Sunt tot mai convins, in urma aparitiei acestor afirmatii despre mine, ca o schimbare este tot mai necesara in PSD", a precizat Diaconescu.

Intrebat daca s-a intalnit zilele acestea cu Adrian Nastase, Diaconescu a precizat ca ultima oara a vorbit cu fostul premier la Comitetul Executiv de luni.

Cateva site-uri de stiri au publicat miercuri informatia ca Diaconescu i-ar fi spus lui Nastase ca, in conditiile in care acesta din urma este tot mai convins sa candideze la sefia PSD, el se va retrage din cursa si il va sprijini pe actualul presedinte al Consiliului National.

De asemenea, presa a mai scris ca Nastase ar fi negociat si cu Miron Mitrea si ca ar fi dispus sa-i acorde acestuia o functie, tot in schimbul retragerii din cursa. Pe de alta parte, Nastase a vorbit marti, intr-o emisiune RTV, despre faptul ca Mitrea incearca sa se integreze in PSD in etape si ca va negocia aceste lucruri.

Intrebat daca Mitrea si-ar negocia revenirea cu Mircea Geoana, Nastase a spus ca nu are sanse sa faca acest lucru cu actualul presedinte al PSD.
ziare.com

×
Subiecte în articol: politic