x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Diaconescu vrea echipă cu Năstase la conducerea PSD

Diaconescu vrea echipă cu Năstase la conducerea PSD

25 Ian 2010   •   00:00

Vicepreşedintele Partidului Social Democrat (PSD) Cristian Diaconescu a declarat luni, înaintea Biroului Permanent al partidului, că va candida pentru conducerea PSD, precizând că susţine categoric ideea unei echipe la şefia formaţiunii.



Referindu-se la ideea candidaturilor în bloc, Cristian Diaconescu a spus că susţine ideea unei echipe şi crede că un compromis pe această bază se poate realiza. "Lucrurile sunt foarte clare. Este o ofertă de dialog pentru a rupe gardurile de sârmă ghimpată care am senzaţia că, în acest moment, se ridică în partid. Nu este nimic altceva decât atât. Într-adevăr, prin pace internă vom reuşi să ne realizăm proiectele", a afirmat vicepreşedintele PSD, referindu-se la candidatura sa, notează Agerpres.

Diaconescu a mai spus că nu discută despre persoane, întrucât acest lucru ar fi "o contradicţie în termeni". "Nu discutăm persoane, ar fi o contradicţie în termeni să stau să descriu şi eu tabere", a arătat social-democratul.

Întrebat pe cine va avea alături, Cristian Diaconescu a spus că speră că pe toţi colegii săi cu care a fost alături de-a lungul timpului de când a intrat în partid. Referindu-se la congresul PSD, Diaconescu a spus că "nu are o problemă" dacă acesta va fi organizat rapid.

×
Subiecte în articol: politic