x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Doina Gradea va coordona profesioniștii în politici publice ai PUSL

Doina Gradea va coordona profesioniștii în politici publice ai PUSL

de Redacția Jurnalul    |    13 Feb 2023   •   19:11
Doina Gradea va coordona profesioniștii în politici publice ai PUSL
Sursa foto: Hepta

Doina Gradea, fostul președinte director general al TVR, a fost numită în funcția de Secretar General Adjunct al PUSL și se va ocupa de coordonarea Departamentului de Politici Publice al umaniștilor.

PUSL a demarat precampania electorală sub titulatura „România social-liberal”, iar unul dintre primii pași este constituirea echipelor de experți pentru viitoarea guvernare.

„Proiectul unei Românii social-liberale m-a provocat din prima clipă. Cu socialismul absolut ne-am lămurit, capitalismul teoretic e depășit astăzi de realitățile prezentului. Prin urmare, cred că echilibrul și natura umană trebuie să stea la baza tuturor politicilor publice. Așadar, mi-am asumat, ca om de management, funcția de secretar general adjunct, coordonator al departamentelor de specialitate. Vreau să arătăm oamenilor că aceste laboratoare de idei pot livra proiecte de substanță. Asta este provocarea mea, pe care mi-am asumat-o, cum spunem noi, umaniștii, cu demnitate, onoare si curaj", a declarat Doina Gradea.

Înainte de TVR, Doina Gradea a lucrat 20 de ani în Pro TV, perioadă în care a condus Pro TV Internațional timp de un deceniu.

×
Subiecte în articol: Doina Gradea pusl