x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea, surprins de întrevederea dintre Tăriceanu și Iohannis

Dragnea, surprins de întrevederea dintre Tăriceanu și Iohannis

16 Dec 2016   •   17:46
Dragnea, surprins de întrevederea dintre Tăriceanu și Iohannis
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Alexandria, că i se pare "puţin ciudat" faptul că întâlnirea informală dintre preşedintele Klaus Iohannis şi liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a avut loc în ziua consultărilor oficiale. 

Liderul PSD a precizat că a discutat vineri cu preşedintele ALDE pe marginea acestui subiect. 

"Mi-a spus astăzi. Înainte de conferinţa de presă, am avut din nou o întâlnire cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Constantin şi trebuie să recunosc că am fost surprins. Mi s-a părut puţin ciudat ca, în paralel cu consultările oficiale, să aibă loc şi întâlnirile informale. Nu am cerut să îmi spună detalii despre această întâlnire. Ceea ce am înţeles, a rămas consecvent alianţei cu PSD-ul, ceea ce era şi foarte greu să nu se întâmple. Sunt foarte curios să ştiu toată discuţia şi este bine ca această discuţie să fie prezentată public", a spus, într-o conferinţă de presă, la Alexandria, Liviu Dragnea. 

Liderul PSD a declarat în acelaşi cadru că îşi menţine încrederea în liderul ALDE. 

"Am încredere totală pentru că a avut un comportament corect şi cu toată această presiune politică, şi la vedere, şi ascunsă, eu, totuşi, sper ca, la un moment dat, şi domnul Tăriceanu şi domnul Constantin să spună cu cine de la PNL au avut întâlniri. Cu toate aceste presiuni, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin nu au avut nicio clipă nicio ezitare în a rupe această alianţă", a mai spus Dragnea. 

Potrivit liderului PSD, înainte de a merge la Cotroceni, PSD va avea o discuţie cu ALDE "pentru a cădea de acord" asupra propunerii de premier. AGERPRES

×