x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea va solicita grupurilor PSD să iniţieze un proiect de modificare a Legii Vânătorii

Dragnea va solicita grupurilor PSD să iniţieze un proiect de modificare a Legii Vânătorii

15 Dec 2015   •   17:28
Dragnea va solicita grupurilor PSD să iniţieze un proiect de modificare a Legii Vânătorii
Sursa foto: Foto: Diana Oros / Jurnalul

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, va solicita grupurilor parlamentare ale PSD să iniţieze, în procedură de urgenţă, un proiect legislativ de modificare a Legii nr. 407/ 2006 - Legea Vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic.

''Având în vedere că Legea nr. 149/16.06.2015, privind modificarea şi completarea Legii nr. 407/2006 - Legea Vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic a fost deja promulgată de către preşedintele României, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va solicita grupurilor parlamentare ale Partidului Social Democrat din Senat şi Camera Deputaţilor să iniţieze, în procedură de urgenţă, un proiect legislativ de modificare a legii contestate'', se arată într-un comunicat al formaţiunii, transmis marţi AGERPRES.

Social-democraţii susţin că este nevoie de o dezbatere la care să participe asociaţiile de crescători de animale, astfel încât proiectul să fie unul complet şi să nu mai conţină erori.

''Este evident faptul că dezbaterea parlamentară nu a fost una suficientă, cu argumente pro şi contra, şi că nu s-a găsit o formă corectă a legii. De asemenea, considerăm că toate asociaţiile de crescători de animale trebuie invitate la dezbatere şi negociere, astfel încât proiectul să fie unul complet şi să nu mai conţină erori'', se mai arată în comunicatul PSD.

×
Subiecte în articol: dragnea legea vanatorii