x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Drept la replică: Afirmaţiile atribuite premierul Boc sunt neadevărate şi reprezintă o diversiune

Drept la replică: Afirmaţiile atribuite premierul Boc sunt neadevărate şi reprezintă o diversiune

16 Ian 2010   •   00:00

Am primit la redacţie, din partea Biroul de presă al Guvernului, următorul drept la replică.

În legatură cu informațiile prezentate în articolul cu titlul "Nici Boc nu crede în Parlamentul unicameral", publicat în ediţia din 16 ianuarie 2009, Biroul de presă al Guvernului este abilitat să facă urmatoarea precizare:

Afirmațiile atribuite premierului Emil Boc în cadrul articolului cu titlul "Nici Boc nu crede în Parlamentul unicameral" nu sunt adevărate și reprezintă o diversiune.

Primul-ministru şi președintele PDL Emil Boc s-a pronunțat public pentru susținerea Parlamentului unicameral și pentru respectarea voinței românilor exprimată în cadrul referendumului organizat în 22 noiembrie 2009.

"Resping orice încercare de otrăvire a dezbaterii publice prin ştiri pe surse şi de compromitere a acestui proiect politic esenţial pentru reformarea Parlamentului", afirmă premierul Emil Boc.

Primul-ministru şi partidul pe care îl conduce vor face, în Parlament, tot ceea ce este posibil pentru ca votul românilor, exprimat la referendumul din 22 noiembrie 2009, să fie respectat în integralitate.
Biroul de presă al Guvernului

×
Subiecte în articol: politic