x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Drulă: Dezastrul în care a ajuns România i se datorează 100% și-i aparține lui Virgil Popescu

Drulă: Dezastrul în care a ajuns România i se datorează 100% și-i aparține lui Virgil Popescu

06 Sep 2022   •   17:30
Drulă: Dezastrul în care a ajuns România i se datorează 100% și-i aparține lui Virgil Popescu
Sursa foto: Lucian Alecu

„Virgil Popescu arde gazul de pomană la Ministerul Energiei de trei ani de zile, iar dezastrul Energiei în care a ajuns România i se datorează 100% și-i aparține”, spune liderul USR Cătălin Drulă, în timpul dezbaterii moțiunii simple împotriva ministrului Energiei.

„Virgil Popescu arde gazul de pomană la Ministerul Energiei de trei ani de zile. Nu poate invoca nici greaua moștenire, nici că n-a avut timp să-și pună în practică proiectele. Dezastru în care a ajuns România i se datorează 100% și-i aparține. În orice parlament normal la cap un astfel de ministru ar fi demis”, spune Cătălin Drulă.

El afirmă că PNL și PSD sunt „pe interesul de gașcă”.

„Ați vorbit de consumatorii casnici, de industria României... De țeapa pe care le-ați dat-o săptămâna trecută spuneți ceva? Îi văd pe cei de la PSD cu capul în jos. Voi îl țineți ministru. Este ministru PSD. Virgil Popescu, groparul Energiei din România, este ministru PSD”, adaugă Drulă.

Deputații dezbat, marți, moțiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, denumită „România fără energie. Românii plătesc factura pentru incompetența lui Virgil Popescu”. Votul va avea loc miercuri. Parlamentarii partidului „Forța Dreaptă” au anunțat că vor vota în favoare.

 

(sursa: Mediafax)

×