x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Eduard Novak, nominalizat din nou pentru funcția de ministru al Sportului

Eduard Novak, nominalizat din nou pentru funcția de ministru al Sportului

22 Noi 2021   •   17:05
Eduard Novak, nominalizat din nou pentru funcția de ministru al Sportului
Sursa foto: Foto: Facebook/ Eduard Novak

Eduard Novak a anunțat luni că a fost nominalizat de Consiliul Permanent al Uniunii Democrate Maghiare din România pentru funcția de ministru al Sportului și în noul Guvern.

„Mulțumesc pentru încrederea acordată și sunt recunoscător că voi avea șansa să muncesc în continuare pentru dezvoltarea sportului românesc, să continui proiectele începute și să lansez unele noi. Avem mult de lucru, multe schimbări de făcut, o strategie de implementat, dar sunt încrezător și determinat”, a scris Novak pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al PSD Radu Oprea a anunțat luni structura noului Guvern. Astfel, PSD va deține nouă ministere și postul de secretar general, UDMR își păstrează cele trei ministere, iar PNL va avea 8 ministere.

Conforrm acestuia, UDMR își păstrează cele trei ministere pe care le-a avut: Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și Ministerul Sportului.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat luni că l-a desemnat premier pe Nicolae Ciucă. Acesta a fost propus de coaliția formată din PSD, PNL, UDMR și minoritățile naționale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: eduard novak