x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea: Antonescu începe să nu mai conteze. Nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2014

Elena Udrea: Antonescu începe să nu mai conteze. Nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2014

04 Feb 2013   •   08:41
Elena Udrea: Antonescu începe să nu mai conteze. Nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2014
Sursa foto: Intact Images

Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea a declarat aseară, în cadrul unei emisiuni televizate, că, prin comparaţie cu Crin Antonescu, prestaţia de om politic a lui Călin Popescu Tăriceanu este mai bună. Mai mult, Elena Udrea susţine că Antonescu "începe să nu mai conteze" şi că nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2014, întrucât PSD nu îl va susţine.

"L-am reevaluat pe domnul Tăriceanu. Prin comparaţie cu ceea ce face domnul Antonescu, prestaţia de om politic, de prim ministru, de lider PNL a domnului Tăriceanu este mai bună. Pe de altă parte, nu cred că este treaba mea să văd cum se rupe PNL", a afirmat Elena Udrea, la România TV.

"Domnul Antonescu începe să nu mai conteze. Nu va candida în 2014, PSD nu va susţine un candidat PNL, nu va candida din partea USL, iar dacă PNL nu va mai fi la guvernare, domnul Antonescu nu va mai avea aceleaşi pârghii de a controla PNL-ul ca până acum şi probabil că însuşi partidul îi va retrage candidatura la prezidenţiale", a comentat Udrea.

În ceea ce priveşte PDL, fostul ministru a spus că susţine organizarea mai rapidă a Convenţiei .

"Sunt două curente de opinie în PDL. Unul care merge pe ideea - Convenţia trebuie făcută spre luna mai şi al doilea, la care mă raliez, că trebuie făcută mai devreme. S-a stabilit că pe 23 februarie se va fixa data convenţiei. Nu duce la nimic bun ce se întâmplă acum la PDL. Este o lipsă de entuziasm şi de încredere a membrilor în partidul acesta (...) Este nevoie să fie o competiţie, să se vină cu o viziune despre PDL care să scoată partidul din starea în care se află", a mai spus Elena Udrea.×