x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea, o voce blondă, în apărarea lui Băsescu la Realitatea FM ?

Elena Udrea, o voce blondă, în apărarea lui Băsescu la Realitatea FM ?

06 Noi 2009   •   00:00


Una dintre persoanele care au comentat în direct cu Robert Turcescu, la emisiunea "România vorbeşte" de la Realitatea FM, pe tema "Asistăm la un bluf al lui Traian Băsescu sau varianta guvernului Negoiţă este o soluţie reală pentru deblocarea crizei politice?", avea o voce care semăna foarte bine cu cea a Elenei Udrea.

"Domnule Turcescu, ascult emisiunea dumneavoastră întotdeauna cu plăcere şi în seara aceasta m-am decis să vă sun, deoarece am constatat că oamenii au început să cedeze manipulărilor.  Am auzit mai multe opinii nefundamentate şi incorecte faţă de alte dăţi, aşa că aş dori să vă spun un lucru de care ar trebui să ţinem cont cu toţii: în conformitate cu realitatea constituţională preşedintele este cel care desemnează prim-ministrul, nu o majoritate de conjunctură care nu mai este nici măcar de 65% aşa cum pretide PSD şi PNL. S-a văzut la votul cu care au dărâmat ultimul guvern, pentru că această majoritate conjuncturală a dărâmat două guverne într-o lună,  că această majoritate mai are doar 53% şi nu 63%. Mâine vom constata probabil că nu mai e majoritate şi că scade sub 50%", a spus doamna care a intrat în direct cu Robert Turcescu.

Atunci când acesta a întrebat-o "Nu sunteţi cumva Elena Udrea?", doamna a răspuns "Nu, domnu' Turcescu. Semăn cu doamna Udrea la voce?"

"Eu chiar o simpatizez, pentru că şi dânsa se luptă aşa cum aş face şi eu dacă aş avea o poziţie publică. Spuneam că este evident că se încearcă deturnarea adevărului prin forţa mediatică pe care această majoritate, de factură pur electorală, încearcă să o impună şi anume că Traian Băsescu este singurul care duce bătăliile şi nu este de acord cu opiniile care ar aduce ceva constructiv în ţara asta. Majoritatea care se încăpăţânează în jurul lui Johannis nu are dreptate. Constituţional vorbind, nimeni nu poate impune preşedintelui României un prim-ministru. Preşedintele României a fost învestit cu un număr mai mare de voturi decât toată această majoritate", a spus doamna cu o voce atât de asemănătoare cu cea a Elenei Udrea.
realitatea.net

×
Subiecte în articol: politic